Header

Diverse modellen airco's, airconditioning

Wandmodel

Wandmodel

Een wandmodel airco wordt hoog tegen de wand gemonteerd. De lucht wordt aangezogen via de voorkant van de unit. De lucht wordt gefilterd en aan de onderkant weer uitgeblazen. De luchtstroom is zowel horizontaal als verticaal instelbaar. Tevens is de ventilator voorzien van 3 snelheden. Deze units zijn zeer stil, de leidingen kunnen via de achterkant door de muur heen of via een goot 60x60mm, naar iedere gewenste plek worden gebracht. De units zijn te bedienen door een infrarood afstandsbediening.

---
Direct naar onze prijzen wandmodel?
---
Console / kanaalmodel

Consolemodel

Een consolemodel airco wordt laag bij de grond/vloer gemonteerd. De lucht wordt aangezogen via de voorkant van de unit, de lucht wordt nu gefilterd en aan de bovenkant weer uitgeblazen. De luchtstroom is zowel horizontaal als verticaal instelbaar. Tevens is de ventilator voorzien van 3 verschillende snelheden. De units zijn te bedienen d.m.v. een infrarood afstandsbediening.

---
Direct naar onze prijzen consolemodel?
---
Cassettemodel

Cassettemodel

Een cassettemodel airco wordt in het plafond gemonteerd. De lucht wordt aangezogen via het midden van de unit, de lucht wordt gefilterd en aan 4 zijden weer uitgeblazen. De luchtstroom is instelbaar en de ventilator is voorzien van 3 snelheden. Dit type units is zeer stil. De leidingen kunnen via een dakdoorvoer naar het dak worden gebracht of boven het plafond naar iedere gewenste locatie. De units zijn te bedienen d.m.v. een infrarood afstandsbediening.

---
Direct naar onze prijzen cassettemodel?
---
Plafondmodel

Plafondmodel

Een plafond-onderbouwmodel airco wordt strak tegen het plafond gemonteerd. De lucht wordt aangezogen aan de onderkant van de unit, de lucht wordt gefilterd en aan de voorkant weer uitgeblazen. De luchtstroom is instelbaar en de ventilator beschikt over 3 snelheden. Deze units zijn zeer stil, de leidingen kunnen via een dakdoorvoer naar het dak worden gebracht of boven het plafond naar iedere gewenste plaats. De units zijn te bedienen door een infrarood afstandsbediening.

---
Direct naar onze prijzen plafondmodel?
---
Satellietmodel

Satellietmodel

Dit model airco wordt boven het plafond ingebouwd of bijvoorbeeld op een zolder geplaats. Aan de unit worden flexibele slangen gemonteerd welke worden aangesloten op aanzuig- en uitblaasroosters. Deze roosters komen in de plafonds of wanden van de te koelen ruimte. Deze unit wordt veel in appartementen en kantoren met meerdere te koelen ruimtes toegepast. De unit is regelbaar d.m.v. een thermostaat met bekabeling. Enkele uitvoeringen zijn ook met een infrarood afstandsbediening verkrijgbaar.

---
Direct naar onze prijzen satellietmodel?
---
­